Здравейте, желаещи да проверите знанията си по музика!

Целият тест съдържа 10 въпроса. Максималният брой точки, които можете да получите е 22. Има въпроси с кратък отворен отговор. На тях трябва да отговорите като напишете цифра, име или каквото се иска от вас :).

Накрая, както знаете, винаги ви давам бонус. Това е допълнителен въпрос, който може да повиши оценката ви, като добави цели 3 (три) точки за правилен отговор. Разполагате с 15 минути, за да решите теста. Времето започва да тече, след като натиснете линка “Прочетох, съгласих се и продължавам към теста”, затова не бързайте и прочетете информацията докрай.

Скалата за оценяване:

20-25 точки – Отличен 6 (вкл. 3 т. бонус)
16-19 точки – Мн. добър 5
12-15 точки – Добър 4
8-11 точки – Среден 3
0-7 точки – Слаб 2

 

Убеден съм, че ще се справите отлично! Благодаря и поздрави:
Даскалът по музика

Поради новите изисквания на ЕС за защита на лични данни Ви информирам, че информацията, която ще попълните в този тест не се пази в базата данни. Полетата, които ще видите в началото на теста НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Ако попълните полето за електронна поща, ще можете да получите резултата по електронен път. Ако не желаете това, след края на теста ще можете да направите снимка на постигнатия от Вас резултат (ако желаете). Вие предоставяте информация за Вас единствено и само по собствено желание. Бисквитките на този сайт са смо за правилното функциониране на теста и Вие можете да ги изтриете от браузъра си, когато пожелаете.

Прочетох, съгласих се и продължавам към теста. 

 

Какво знам по музика